Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Perfekta persikomuffins

 
  • Serverar: 8-12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Otroligt saftiga och goda cupcakes! Ägg- och Laktosfria till på köpet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop mjöl, bakpulver, bikarbonat och socker i en skål.
  2. Kör persikorna i mixer till en slät puré. Tillsätt olja och vaniljsocker till persikopurén.
  3. Rör ned persikomixen i mjölblandningen. Tillsätt vattnet och blanda ytterligare.
  4. Droppa i karamellfärg om du vill färga cupcaksen, tillsätt vinägern och blanda noga tills allt är blandat väl.
  5. Sätt ugnen på 175 grader. Klicka ut smeten i muffinsformar, grädde 15-20 minuter.
  6. MUMS!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.