Provade ett par nya Jansson recept i julas, den här vann överlägset, alla gillade den. Otroligt god. Har gjort ett par pyttesmå ändringar, mängd anjovis och stekt löken fast det inte står i originalreceptet.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Vad är det som skiljer det här receptet på Janssons frestelse från alla andra klassiska recept som finns i varenda kokbok... är det att det råkar stå ´Pernilla Wahlgren´ framför eller? Är det bara jag som börjar känna mig trött på alla dessa "kändisar" som envisas med att ge ut kokböcker trots att de inte har något som helst nytt att komma med?
Är det inte så med alla recept, hur mycket skiljer sig den ena pepparkakan eller kladdkakan från den andra? Det råkar vara just hon som gjort den, spelar ingen roll tycker jag, man ska ju ha en rubrik till receptet, kom inte på något bättre. Vi tyckte den var god, den skiljer sig från ett annat recept som jag brukar göra efter på ett par punkter. Finns värre saker att reta sig på. God Jul!
Hehe... du har så rätt, visst finns det värre saker att reta sig på. Jag får önska dig en god fortsättning på det nya året :))
God fortsättning, du också!!! ;)