Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pernillas Biskvier

 
  • Serverar: 10-15 portioner
Skriv ut

Verkligen en liten smarrig mumsbit till fikat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175-200 C BOTTNAR: Riv mandelmassan Dela ett ägg ./ blanda mandelmassan o vitan Tag en tesked ca ,Klicka upp på plåt med bakplåtspapper Låt vila i 5-6 min därefter in i ugnen mitt i . Skall vara inne 10-12 min . Låt svalna på plåten.Pilla loss dom .
  2. SMÖRKRÄM: Rör samman alla ingredienserna bred ut krämen på bottnarna skall bli som en liten topp i mitten . Ställ svalt i kylen en stund . Under tiden skall man smälta choklad / cocos fettet över vatten bad . (Har man inte cocos fett går det bra ändå) Tag varje kaka på en tandpetare o doppa ner kakan med den krämiga delen snabbt.
  3. Ha gärna ett bakplåtspapper på en bricka där man lägger kakorna när dom är doppade . Obs. ställ kakorna svalt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.