Verkligen en liten smarrig mumsbit till fikat
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175-200 C
BOTTNAR:
Riv mandelmassan
Dela ett ägg ./ blanda mandelmassan o vitan
Tag en tesked ca ,Klicka upp på plåt med bakplåtspapper
Låt vila i 5-6 min
därefter in i ugnen mitt i .
Skall vara inne 10-12 min .
Låt svalna på plåten.Pilla loss dom .
- SMÖRKRÄM:
Rör samman alla ingredienserna
bred ut krämen på bottnarna skall bli som en liten topp i mitten .
Ställ svalt i kylen en stund .
Under tiden skall man smälta choklad / cocos fettet över vatten bad . (Har man inte cocos fett går det bra ändå)
Tag varje kaka på en tandpetare o doppa ner kakan med den krämiga delen snabbt.
- Ha gärna ett bakplåtspapper på en bricka där man lägger kakorna när dom är doppade .
Obs. ställ kakorna svalt
Publicerat den
4 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar