Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikodessert

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En underbart god, men mäktig efterätt.

Ingredienser

Instruktioner

Låt persikorna rinna av väl i en sil, lägg dem sedan i en smord form. Skålla, skala och mal mandeln. Rör smör och socker poröst, tillsätt mandeln och äggulorna. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd försiktigt ner dem i smeten. Bred smeten över persikorna och grädda i 15-20 minuter i 200 grader. Servera ljummen med vaniljglass eller lätt vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.