Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikopaj

 
Skriv ut

En mycket god paj. Perfekt en riktigt varm sommardag. Vi tyckte att en klick grädde till pajen var för neutralt så vi serverade vaniljvisp till. Den hjälpte till att lyfta fram alla goda smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º. Hacka ihop mjöl, socker, smör och äggula till en deg.
  2. Tryck ut degen i en pajform ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
  3. Skär persikorna i klyftor och lägg dem i det varma pajskalet. Häll fyllningen över persikorna.
  4. Grädda pajen i ca 25 minuter. Låt pajen kallna och servera med en klick grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.