Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikosallad med feta och basilika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lena, sommarsöta persikor eller nektariner tillsammans med basilika, fetaost och balsamvinäger.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär persikorna i klyftor och lägg i en bunke. Häll på vinäger och olja. Blanda väl med persikorna och låt stå i 10 minuter.
  2. Skär salladslöken i tunna slantar och fetaosten i kuber.
  3. Lägg upp persikorna på fat. Fördela lök, ost och basilika ovanpå.
  4. Detta blir en härlig lunch eller låt smaka till en bit grillat!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.