Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikosallad med parmaskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott som mellanmål eller som tillbehör till grillat. Eller varför inte som en förrätt?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla persikorna med olivolja och grilla eller stek dem någon minut på varje sida.
  2. Blanda ruccola, vattenkrasse och löken på ett serveringsfat. Lägg på parmaskinka och persikor. Ringla över olivolja och balsamvinäger.
  3. Garnera med parmesanost och pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.