Persiljesmör recept

Laddar...
Din sökning gav 30 träffar
Kyckling med vitlöks- och persilj..

Här kommer ett recept på något riktigt mumsigt! Jag kastade ihop denna goding till dagens middag och till serverade jag jasminris och en liten brödbit. Jag skulle tro att denna rätt är god att äta til..

Doftande vitlöks- och persiljebrö..

Hembakat bröd är alltid gott och känns lyxigare att mumsa på än köpes. Ta de här gyllene och doftande bröden direkt ur ugnen och njut av en smakrik brödupplevelse. Eller varför inte äta dem kalla. Jag..


Köttfärslimpa à la Lindström
Köttfärslimpa ā la Lindström

Den här varianten av köttfärslimpa gör jag ofta, gillar man biff ā la Lindström gillar man garanterat den här! Serveras med pommes duchesse, persiljasmör samt varma grönsaker.

Sotig strömming på grillen
Sotig strömming på grillen

Åh, så gott att steka strömming utomhus! Servera de goda hårdstekta, svartstekta firrarna med ett gott persiljesmör och nykokt färskpotatis till!
T-benstek med bakad potatis
T-benstek med bakad potatis

Förgyll grillfesten med en äkta amerikansk T-benstek. Namnet kommer av att benet i köttet ser ut som ett T. Du kan förstås också steka köttet i ugnen.Fläskkarré
Fläskkarré

Detta lägger jag in för att kunna ha den i min vecko meny. Inget nytt egentligen utan bara en valig Fläskkarré stekning. Potatis persilejsmör el äppelmos, kokta grönsaker eller grönsallad. Ti..