Instruktioner
Hacka lök och svamp. Skala auberginerna och skär dom i tärningar. Sautera löken och den pressade vitlöken i en stor kastrull i flera minuter. Rör ner svampen och auberginen. Häll i den pressade citronen. Fräs vidare 6-7 minuter.
Tillsätt korinterna och bulguren (torr). Blanda väl. Lägg på lock och sänk värmen. Låt sjuda 10-15 minuter. Rör om ibland.
Gör såsen under tiden. Smält smöret i en liten kastrull. Vispa ner mjölet. Tillsätt mjölken, först lite i taget, sedan alltihop, och låt koka upp tills det tjocknar. Ta av från värmen. Tärna de hårdkokta äggen och rör ner i såsen.
Sprid ut grönsaksblandningen i en liten långpanna. Häll såsen så jämnt som möjligt ovanpå. Strö paprikapulver överst och sätt in i ugnen, 175 grader 35-40 minuter.