Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pertans hemlagade köttsopppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vattnet och lägg i salt, kryddorna och löken i klyftor. Låt koka sakta tills det är mört, ca 1 timma (skumma bort ev skum). Skala rotfrukterna och skär i tärningar eller skivor. Sköj och skiva purjolöken. Tag upp köttet och koka rotfrukterna knappt mjuka, ca: 25 miunuter. Lägg i purjolöken och koka ytterligare 5 minuter. Tärna köttet eller skär i skivor, om det behövs - smaka av ytterligare med salt och peppar. Servera med en ostmacka, mums...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.