Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pesto di Noci- Valnötspesto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Valnötter används flitigt över hela Italien. Servera den goda peston till pasta, pizza, kyckling eller på crostini.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta valnötterna i en torr stekpanna tills de får lite färg runt om. Skala vitlöken. Mortla vitlök, örter och salt till en saftig massa.
  2. Lägg i valnötterna och stöt tills det blir en grov massa. Blanda ner ströbröd och riven parmesanost. Rör ner oljan lite i taget.
  3. Servera den goda peston till pasta, pizza, kyckling eller på crostini.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.