Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestobakad norsk laxfilé med apelsinmorötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

MMmmmmm så gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxfiléerna i smord form och lägg ett jämnt lager pesto på varje bit. Baka av i ugn på 150º i 15-18 minuter. Koka morot och juice i ett par minuter. Tillsät löken, fortsätt koka och rör om. Lägg i smöret när ca 1 dl av juicen återstår. Låt smöret koka in och smaksätt gärna med lite vitlök. Smaka av med salt och vitpeppar.
  2. Servera med pasta eller pressad potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Uppsala_Kocken 6 augusti 2009

    jo jag gillar det . gott gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.