Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestostekta kycklingbröst på mangold-rotsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Potatissallad kan se ut på många vis. Den här är varm och varvad med kålrot och mangoldblad. Pestoaromatisk kycklingfilé till. Kcal 567 Fett 22 gr Kolhydrat 48 gr Fibrer 10 gr

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla köttet med pesto, salta och peppra och stek till fin färg i oljan på dryg medelvärme. Sänk till svag värme, häll i vin och lägg på lock. Bräsera ytterligare 10 minuter.
  2. Skala potatis och kålrot, skiva halvcentimetertjockt och dela i stavar. Skölj i kallt vatten, badda torrt i handduk. Fräs i olja på medelvärme med salt och svartpeppar omkring 10 minuter.
  3. Skölj mangoldsalladen, skaka den torr i handduken. Vänd ner mangold och oliver i rotfräset strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.