Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestotfyllda fileér

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En riktig höjdare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fileérna och skär en ficka i varje och fyll den med pesto. Rulla fileérna i örterna.
  2. Krydda med salt och peppar. Linda baconskivor runt fileérna och bryn runtom.
  3. Stek klart i ugnen i 175 grader ca 30-40 minuter.
  4. Servera med klyftpotatis och tsatziki.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.