Petit recept

Laddar...
Din sökning gav 192 träffar
Petit choux med ädelost

Satsa på en fin och krämig bit Sankt Agur. Den passar perfekt för detta ändamål då den är lite mjukare än vanliga ädelostar och mycket mer lättarbetat. Samt är mögelsmaken inte så bitsk. Petit Cho..
Guacamole på mexikanska

Tänkte dela med mig av min mexikanska familjs recept på guacamole så som jag alltid har ätit den där, de flesta gör på detta vis. Receptet kan dubblas. Gott att dippa i eller som i Mexico till stekt k..Chokladéclairer

Det här recept har jag provat många gg och den är perfekt! Beskrivning är lite för lång för att jag har skrivit det noggrant. Super gott!


Exotisk köttgryta

En billig, nyttig och kanongod gryta. "Om" det blir något över så går den jättebra att frysa och äta som matlåda. Man tar inte bara en portion, jag lovar.
Franska chokladbakelser med glass

Franskmännen är som galna i den här barnsligt goda desserten. En liten petit-chou fylld med glass dränkt i varm chokldsås. Beräkna 2-3 stycken per person.
Ravioli med köttfärsås

Hemlisen är att den ska puttra länge på spisen, minst 4 timmar! Viktigt är också vinet, lite vitt eller rött. Utomlands så serveras alltid köttfärsåsen med spaghetti vilket man absolut inte gör i It..