Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Petras plättbröd

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Riktigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

Dela i 15-20 bitar och forma till släta bullar. Kavla varje bulle till en tunn rundel(lika stor som stekpannan), använd rikligt med mjöl. Nagga brödet eller kavla med kruskavel i slutet så att det inte bildas stora bubblor vid gräddning. Grädda några minuter på varje sida i en torr och het stekpanna. Låt brödet svalna på galler en stundinnan de läggs på varandra i en bakduk. Brödet är allra godast att äta nybakat men går även bra att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.