Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad kyckling i senapssås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bacon sätter fin smak på kycklingen som kokas klar i en ljuvlig sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett snitt i filéerna och fyll dem med färskost och basilika. Salta och peppra och linda baconskivor runt om.
  2. Stek filéerna i smör, 4 minuter på varje sida. Häll bort fettet och tillsätt vatten, grädde och fond.
  3. Låt småkoka i 10 minuter. Red av med redning och krydda med dragon och senap. Koka ett par minuter och smaka av med salt och peppar. Servera med tagliatelle eller pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Heisjo 15 september 2008

    Jättegott! Vi hade färsk pasta till och det passar bra då det är rikligt med sås!

  • wallan65 7 februari 2010

    Supergott!!! Fick mvg av mina kräsna söner också.

  • simonmikael 3 oktober 2011

    Hej! Behöver hjälp akut, skall bjuda på middag och behöver lista ut exakt hur detta recept tillagas! Skall man verkligen steka kycklingfiléerna i endast 10 minuter, och med bacon lindat runt? kommer inte baconet brännas innan kycklingen är genomstekt? eller skall man ha kycklingen i ugnen till att börja med?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.