Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Philadelphia kycklinggratäng

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Inget smalrecept direkt, men vad gör det när det är så fruktansvärt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa kycklingen, hacka och lägg i en ugnsfast form. Hacka bacon och purjolöken. Fräs lätt i panna. Häll ner blandningen i formen. Blanda om med kycklingen. Värm upp grädden, häll i osten rör om tills osten har smält salta och peppra lite.Tänk på att bacon är salt , så att ni inte saltar för mycket.
  2. Häll över grädden i formen så att den nästan täcker fyllningen. Grädda 225 grader mitten av ugnen tills den får fin gyllebrun färg. Koka riset. Ps, jag blandade även i lite chilisås i grädden, inte så dumt. Ät och njut.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • marbog 14 september 2008

    Supergott! krämigt och god smak.

  • loppan35 14 februari 2009

    detta recept tillagade jag igår och vi blev väldigt förtjusta, det var jättegott och även lättlagat. Kommer alla gånger göra det fler gånger.

  • anluk 5 september 2009

    Underbart god gratäng som jag garanterat kommer att göra många gånger igen. Nästa gång ska jag ha tagliatelle till. Tror även att lite champinjoner i kommer till nästa gång. Jag hade chilisås i precis som du.

  • raffa 23 oktober 2009

    JÄTTEGOTT !! Både barnen och vuxna tyckte om detta !!! Jag hade Chilisås i. Kommer göras igen. SUPER !! Samt lätt att göra också.

  • vindruvsskal 20 november 2009

    Kyckling är ju min favorit och detta receptet gjorde att jag gillar kyckling ännu mer väldans gott. Hoppas att min sambo tycker likadant när han smakar. Fortsätt lägga ut recept!

  • lindabjallan 12 juni 2010

    Jätte-jätte-gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.