Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pias kylskåpsbullar

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Frukostbröd du bakar ut kvällen innan och låter jäsa i kylskåpet under natten. Bara att sätt in i ugnen på morgonen!

Ingredienser

Instruktioner

Lös upp jästen med vattnet. Blanda i socker, salt, olja, havregryn och mjöl. Kör med elvisp och dess degkrokar. Baka ut till 6 tekakor eller 8 bullar. Lägg på plåt direkt och en handduk över. Sätt in plåten i kylskåpet. Låt stå över natten. På morgonen tar du ut plåten ur kylskåpet och sätt in i 225 graders ugn, ca 12 minuter. Går bra att göra ett bröd också, men 200 grader ca 40 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.