Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Picata Milanese med tomatsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med tomatsåsen förväll tomaterna i vatten genom att skära ett tunt snitt i ytan runt tomaten för at kunna skala dem. När skinnet kan lösgöras så skalar du dem och passerar dem med ev hjälp av en mixer. Koka dem på svag värme med lite socker och tillsätt oregano, basilika och dragon. koka den länge och smaka av under tiden. Red såsen med hjälp av maizen mjöl. Smaka av med grädde.
  2. Mixa ströbröd med färsk riven parmesan ost i ett fat.
  3. Vispa äggen väl till en smet och häll dem i en skål.
  4. Panera nu skinksteken först i äggsmeten och sedan i ströbrödparmesan blandningen. Låt dem vila så att de känns lite torra ca 15 minuter.
  5. Stek dem på låg värme tills de känns färdiga3-4 minuter på varje sida.
  6. Koka pastan efter anvisningen på paketet.
  7. Njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.