Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Picco de gallo

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Mexikansk tomatsalsa som är suverän att ha när man gör quesadillas.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna tomater, hacka lök, jalapeno och koriander samt blanda med limejuice och smaka av med salt samt vitpeppar. Låt stå en timme i kylen så kommer hettan fram mer.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 3 maj 2015

    kanon och enkel att göra hade den till grillad fläskfile och varm potatissallad. 5 i betyg

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.