Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pickles

 
Skriv ut

Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och rensa grönsakerna. Hacka grönsakerna fint eller kör i mixer. Häll över i en bunke och salta. Rör om. Låt stå en dag för att saltet ska dra åt sig vätskan. Häll bort all vätska. Lägg grönsakerna i en gryta. Häll i övriga ingredienser förutom natriumbensoat. Koka ordentligt utan lock i ca 30 minuter tills allt kokat ihop. Skumma. Smaka av och krydda ev mer. Rör ut natriumbensoat i lite av picklesen. Blanda sedan ner i den större satsen Häll upp på rena burkar. Sätt på lock. Förvara i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.