Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling är bra utflyktsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till marinaden i en tjock plastpåse.
  2. Lägg i kycklingbenen, förslut påsen och vänd runt så att marinaden fördelar sig. Låt marinera c:a 2 timmar.
  3. Grilla kycklingbenen i ugnen på 250 grader eller på en utegrill. Kontrollera att köttsaften är genomskinlig. Servera med sallad och bröd.

Kommentarer (1)

  • carnis 5 december 2009

    De här kycklingklubborna har blivit en favorit hemma hos oss, både barn och vyxna. Mild smak men ändå mycket smak. Brukar låta dem marinera från morgonen till kvällen. Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.