Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Picknickbaguette

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En fylld baguette är perfekt som utflyktsmat. Väl på plats är det sedan lätt och praktiskt att skära baguetten i delar och äta med händerna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj paprikan, kärna ur den och tärna den fint. Låt majskornen rinna av. Skölj och torka av rucolabladen.
  2. Blanda kesella, färskost, citronsaft och senap. Tillsätt tärnad paprika och majs och krydda med salt och peppar.
  3. Dela baguetten på längden och gröp ur de båda halvorna. Bred majonnäsen i ett jämnt lager på den undre halvan och lägg på hälften av rucolasalladen. Bred sedan på ostkrämen.
  4. Lägg resten av rucolabladen ovanpå ostkrämen och täck med den övre baguettehalvan. Slå in baguetten i smörgåspapper och bind om med snöre.
  5. Behåll pappret på och dela baguetten i sex bitar med en vass kniv vid servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.