Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pico de Gallo

(1 kommentar)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett fantastiskt fräscht alternativ till alla tråkiga "burksalsor".

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken halvgrovt, paprika och tomaterna i något större bitar. Finhacka vitlöksklyftorna och chilin. Blanda limejuice och vitvinsvinäger och slå över grönsaksblandningen. Hacka koriandern (jag använder bladpersilja istället) och vänd ner i salsan. Slå över marinaden, smaka av med salt och peppar. Salsan är väldigt ojämn i smaken om den inte får sin natt i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 8 oktober 2008

    wow!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.