Det är kul att variera den traditionella pannkakan.
Fyll dem med nästan precis vad du vill.
Instruktioner
- Häll äggen med en nypa salt, mjölk, vetemjöl och mineralvatten i en skål, vispa snabbt till en smidig smet med stavmixer. Låt svälla under en handduk ca 20 minuter.
- Tina under tiden spenaten. Skala och hacka lök och vitlök. Riv osten, smält smöret i en stekpanna, fräs lök och vitlök glansiga. Tillsätt spenaten och låt sjuda med kort.
Blanda ner ost och crème fraiche, krydda blandningen kraftigt med salt, peppar och muskot.
- Smält lite smör i en teflonpanna. Häll i lite smet, vicka på pannan så att smeten rinner ut en aning och stek som en pannkaka. Stek på det här sättet 8 pannkakor.
- Bred över lite blandning på den ena pannkakshalvan, vik ihop och skär i bitar.
Publicerat den
1 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar