Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterad pilgrimsmussla med avokado- och mangosalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera ett extra lyxigt litet tilltugg till bubblet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna mango och avokado riktigt smått. Blanda med koriander, limesaft och olivolja och smaka av med salt och peppar. Ställ kallt så länge.
  2. Mixa brödsmulorna fint om du inte använder ströbröd. Vispa äggvitan lätt. Doppa musslan i äggvitan och rulla den sedan i brödet, se till att den täcks ordentligt runtom.
  3. Hetta upp oljan och fritera musslorna max 1 minut per sida, beroende på storlek. Låt rinna av på hushållspapper. Toppa med salsan och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.