Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pilgrimsmusslor med sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Lika god som förrätt eller middag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina musslorna på lite hushållspapper. Koka sparrisen i lättsaltat vatten i 2 minuter. Skala den först om du vill att den ska få vackrare färg när den är kokad.
  2. Vänd ruccolan i olivolja och lägg upp på tallrikar. Lägg sparrisen ovanpå. Hetta upp lite smör i en stekpanna. När det skiftar färg mot brunt, lägg i de tinade musslorna. Stek i ca 30 sekunder på varje sida och krydda med salt och peppar. Lägg upp musslorna på sparrisen och ringla lite balsamsirap över. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.