Jag älskar förrätter och denna var inget undantag.
Instruktioner
- Dela, kärna ur och finhacka chilin. Dela tomaterna, kärna ur dem med en sked. Skär i ca ½ cm stora tärningar. Dela, kärna ur och gröp ur avokadon. Skär i ½ cm stora tärningar.
Blanda chili, tomater, avokado, finskuren gräslök, finskuren koriander, citronjuice och olja. Smaka av med ½ tsk salt och 2 krm vitpeppar. Fördela machesalladen, tomat- och avokadohack i portionsskålar eller på tallrikar.
Torka av pilgrimsmusslorna med hushållspapper. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm vitpeppar. Hetta upp 1 msk olja i en stek- eller grillpanna. Stek musslorna ca 1 minut på varje sida tills de får fin färg. Lägg dem på hacket.
- Servera genast.
Publicerat den
25 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar