Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pilgrimsmusslor med tomat och avokado

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Jag älskar förrätter och denna var inget undantag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Dela tomaterna, kärna ur dem med en sked. Skär i ca ½ cm stora tärningar. Dela, kärna ur och gröp ur avokadon. Skär i ½ cm stora tärningar. Blanda chili, tomater, avokado, finskuren gräslök, finskuren koriander, citronjuice och olja. Smaka av med ½ tsk salt och 2 krm vitpeppar. Fördela machesalladen, tomat- och avokadohack i portionsskålar eller på tallrikar. Torka av pilgrimsmusslorna med hushållspapper. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm vitpeppar. Hetta upp 1 msk olja i en stek- eller grillpanna. Stek musslorna ca 1 minut på varje sida tills de får fin färg. Lägg dem på hacket.
  2. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.