Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pilgrimsmusslor med tomatfräs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Spetsa rätten gärna med knaprigt bacon och kryddad crème fraiche

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna baconet och fräs det knaprigt.
  2. Tomatfräs Dela cocktailtomaterna.Skär purjon i ringar. Fräs de tillsammans. Rör ner sockerärterna. Smaka av med salt och peppar
  3. Koka pastan enligt förpackningen. Värm crème fraichen. Vänd ner hackad persilja.
  4. Smörstek musslorna snabbt i het panna. Servera de tillsammans med pasta och tomatfräs. Toppa med baconet. Lägg på en sked crème fraiche. Ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.