Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pingutårta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Ett måste för alla Pinguälskare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela botten så den får Pinguform. Vispa grädden och blanda 1/3 med mosad banan, 1/3 med jordgubbssylt och låt 1/3 vara naturell.
  2. Lägg ut botten på ett lagom stort fat, bred bananmoset på första botten, lägg på nästa lager botten och bred ut jordgubbsgrädden på det och lägg på sista lagret botten.
  3. Bred den sista grädden över som "spackel" och "klister" till marsipanlocket.
  4. Kavla ut marsipanen och lägg över tårtan, använd en bakpensel och vatten till färgen och måla Pingu.

Kommentarer (2)

  • Ulrika91 10 november 2009

    Använder du vit marsipan eller vilken färg har den?

  • Petriz1 10 november 2009

    Jag har använt den som oftast finns i affärerna, den är typ lite gulbeige i färgen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.