Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pinjebollar

 
  • Serverar: 12-18 portioner
Skriv ut

Krämig populär plockmat eller tilltugg till drinkar är mjuka ostbollar med fin pinjenötsmak. Förbered dagen före festen. De blir bäst om de får stelna i kylen över natten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt kesellan rinna av i ett kaffefilter 2-3 timmar. Blanda kesella, parmesanost och cayennepeppar. Forma små bollar med en tesked och rulla dem i pinjenötter.
  2. Låt dem stelna i kylen i några timmar eller över natten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.