Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pinjenötsbiffar med fetacrème

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

För dig som villa GI!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 gr. Blanda nötfärs, grädde, ägg, salt och peppar i en skål. Hacka vitlök, basilika och soltorkade tomater fint och blanda ner i färsen. Tillsätt pinjenötterna och forma färsen till biffar och lägg på en ugnsplåt.
  2. Grädda i ca 20 minuter
  3. Smula fetaosten och blanda med creme fraiche i en skål. Hacka basilika och soltorkade tomater och blanda med fetacrèmen. Smaka av med salt och peppar.
  4. Serveras med fördel tillsammans med rostade grönsaker och ev även ugnsbakad potatis

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Amika 10 april 2009

    Supergoda biffar! :) Helt fantastiskt goda och lättgjorda! En klar femma!

  • Jonnarecept 2 oktober 2012

    Jättegoda verkligen! Jag blandade i ett paket fetaost istället och skippade fetaoströran och det blev också jättebra! Kan verkligen rekommendera! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.