Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Piratskepp Tårta

 
Skriv ut

Den här tårtan imponerar på alla barn och alla vuxna som är lika barnsliga som jag...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd ett av paketen med tårtbottnar till att skära ut en spetsig för (= 3 bitar) och ett akterhus (= 3 bitar).
  2. Använd det andra paketet tårtbottnar till både midskeppet och aktern (något rundad baktill) som görs i ett stycke.
  3. Vispa ihop grädden och Oboyen och bred sylt på vartannat lager och Oboygrädde på vartannat.
  4. Lägg ihop bitarna som på illustrationen. Bred sedan Oboygrädde över hela skeppet.
  5. Använda gärna en varm kniv för att få grädden slät.
  6. Skiva bananerna och lägg skivorna på däcket och på akterhusets tak.
  7. Stick in citronlakrits som kanoner i sidorna på skeppet.
  8. Måla segel och piratflagga med vit färg på svart papper, se bilden. Limma segel på en blompinne och använd en bit av pinnen som bogspröt. Limma flaggan på en tandpetare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.