Piroger recept

Laddar...
Din sökning gav 297 träffar
Filocigarrer med ansjovis
Filocigarrer med ansjovis

I medelhavsområdet östra region gör man ofta spröda filodegsrullar med lammfärs eller fetaost. Men att fylla "cigarrerna" med nordisk prästost och ansjovis passar perfekt på en påskbuffé eller som dri..


Grönsakspiroger

För pirogfyllningen kan val av grönsaker (ev. svamp) och kryddning, naturligtvis varieras efter egen smak och tillgång.
Frasiga goknyten
Frasiga goknyten

Experimenterade med smaker som jag gillar och sånt jag hade hemma. Resultatet blev riktigt smarrigt! Om man vill ha ett vegetariskt alternativ så utesluter man bara skinkan. Om man har äggintolerans..Tacopiroger

Dessa tacopiroger är en favorit för båda stora och små! Pirogerna fylls med stekt nötfärs, tacokrydda, tomatsås, majs och rivna morötter för att sedan vikas ihop, penslas med uppvispat ägg och gräddas..


Räko bravo piroger

Namnet är en ordlek med ingredienserna. Räkor, brie och avokado. Hittade på dessa piroger idag på, Alla hjärtans dag. Tänkte att lilla gumman skulle få något kärleksfullt. Hon blev mycket kärleksf..
Het köttfärspirog

Jag sökte efter ett smakminne - en köttfärspirog med ordentlig hetta, som jag åt på 80-talet. Det här är det närmaste mitt smakminne jag kommit. Om du gillar lite starkt så är det ett tips att gör..