Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kallrökt lax i pitabröd med romröra

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott och går snabbt och göra. Serveras kall. Lätt att ta med på utflykten. Ett tips: Ha gärna i lite räkor eller kräftstjärtar i röran.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm och klipp av toppen på pitabrödet. Blanda kesella, dill, rödlök, salt, citronsaft och rom. Spara en liten dillvippa som du ska garnera med.
  2. Klipp laxen i små bitar. Dela melonen i små bitar. Ta utav alla ingredienser och kesellaröran och varva av allt tills du har fyllt bröden. Garnera med dill och eventuellt en citronklyfta.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • sonny_ljung 5 augusti 2008

    Denna fick jag i går och den va jättego

  • sonny_ljung 5 augusti 2008

    ups glömde betyget

  • Mobbaren91 5 augusti 2008

    jättego

  • king200 5 augusti 2008

    gott i gott

  • Sandra-Louise 5 augusti 2008

    God är den ska prova den igen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.