Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pitabröd med köttfärs och turkisk yoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Varför inte testa en turkisk variant med pitabröd?

Ingredienser

Instruktioner

Stek nötfärsen med finhackad vitlök. Tillsätt spiskummin och låt steka i några minuter, smaka av med salt och peppar. Hacka paprikan i mindre bitar och tillsätt till färsen tillsammans med kikärtor och oliver. Värm pitabröden i ugnen. Fyll bröden med sallad och färs, toppa med turkisk yoghurt och feferoni.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.