Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ryssröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att koka riset enligt förpackningen. Fräs och smula sönder köttfärs i oljan. Lägg i den strimlade purjolöken. Smula över buljongtärningen. Tillsätt puré, ketchup samt kryddorna. Vill du inte ha röran pepparstark, halvera mängden peppar. Späd med vatten. Låt koka under lock 10-15 min. Blanda riset i köttfärsröran och värm tills röran blir riktigt varm. Servera ryssröran i pitabröd med grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.