Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltkebab med hoummus och syrad kål

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

I de judiska Maraiskvarteren i Paris kan man äta ljuvlig kebab och falafel. Där – liksom här – serveras de med syrlig kål. 12 viktväktare poäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hoummus: Mixa alla ingredienser med stavmixer eller i matberedare, smaka av med salt och peppar.
  2. Syrad kål: Skiva kålen tunt, gärna med mandolin. Häll över vinäger, socker, salt och peppar. Krama kålen mjuk med handen.
  3. Skav: Stek skaven i oljan. Krydda med spiskummin, salt och peppar.
  4. Skiva gurkan och riv salladen. Värm pitabröden i ugnen eller mikron.
  5. Fördela viltskaven och tillbehören i bröden. Servera med feferoni.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • [email protected] 4 mars 2013

    Hej jag undrar hur lång tid det här kan ta? Tror du jag hinner på 80 minuter? Tack i förhand

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.