Pitabröd ris recept

Laddar...
Din sökning gav 71 träffar
Lökstifado
Lökstifado

Den grekiska grytan stifado kryddas med kanel och står ofta på bordet när det är fest i samband med en helgdag. Det här är en vegetarisk stifadovariant.


Kvällsmacka med lax
Kvällsmacka med lax

Både läcker och mättande är denna oemotståndliga smörgås som står på bordet inom 20 minuter. Idealisk när du får oväntade gäster.Brödstavar
Brödstavar

Krispiga och goda brödstavar som är väldigt enkla att göra. Passar bra ihop med olika sorters dippsåser.
Kyckling med tzatziki
Kyckling med tzatziki

Här serveras ryknade het kyckling tillsammans med sval och uppfriskande sallad på yoghurt, gurka och mynta. Kombinationen av färsk och torkad mynta förstärker myntasmaken.


Renskav Garam Masala
Renskav Garam Masala

Fräs renskaven i smör på stark värme tills all vätska är borta. Tillsätt rödlök, Garam Masala och tomatpure. En snabblagad festrätt med smak av Indien. Krispiga grönsaker gör det extra gott. Avsl..

Gyllenbruna zucchinibiffar
Gyllenbruna zucchinibiffar

Vem gillar inte hysteriskt gröna biffar? Snygga, småtokiga och såå goda! Serveras med en läcker salsayoghurt och pitabröd.


Klas Cevapcici
Klas Cevapcici

Kanongott. Kan ätas med pitabröd, eller med ris eller bulgur. Sallad, gurka, tomat, lök är gott till. Jag brukar blanda en sås på ajvar relish och gräddfil att ha till.


Falafel
Falafel

Kikertsbullar är en vegetarisk variant på köttbullar som är lätt att laga. Gott i pitabröd.

Spansk grillbiff
Spansk grillbiff

Jamies tips! En klich uppfriskande crème fraiche är jättegott till, men man kan också severa köttet bara som det är. Andra förslag är att lägga biffarna i pitabröd tillsammans med lite sallad eller ä..Rödbetshummus med marinerat vegokött
Rödbetshummus med marinerat vegok..

Hej hummus! Du har fått konkurrens! Och det av en hysteriskt rosaröd rödbetshummus som sätter färg på vilken rätt som helst. Lika god till falafel som till rostade grönsaker, grillad svamp eller såkla..