Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pitabröd med chipotlefräst lövbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fyllda pitabröd med chipotlefräst lövbiff och lime- och rödlökssalsa.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla lövbiffen i centimetertjocka strimlor. Hacka gul lök och vitlök fint. Bryn lövbiffen först, tillsätt sedan vitlök, gul lök och spiskummin och låt fräsa samman. Tillsätt chipotlepasta och tomatkross, krydda med all och puttra samman under tiden du gör salsan. Hacka rödlök i småbitar, skär avokadon i tärningar, riv skalet från limefrukterna och pressa på saften. Blanda allt i en skål och krydda med salt. Vänd runt med olivolja och hackad koriander. Låt gärna stå några minuter. Servera allt i värmda pitabröd, både lövbiff och salsa. Toppa med mer koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.