Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pitabröd med köttfärsfyllning

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och mycket enkelt mellanmål.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva löken. Strimla vitkålen och skiva champinjonerna. Stek lök, vitkål och svamp i en stekpanna med smör. Ta upp lök, vitkål och svamp och stek färsen smulig. Lägg tillbaka grönsakerna och tillsätt fond och soja. Smaka av med salt och peppar. Rör i solrosskotten. Värm pitabröden och fyll med köttfärsröra och toppa med crème fraiche blandat med sweet chilisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.