Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pitepalt

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Serveras med lingonsylt och smör Kan stekes med fördel dagen efter

Ingredienser

Instruktioner

Koka vattnet med salt (vattnet ska smaka salt) Skala potatis och skär den i bitar Malpotatisen och blanda med salt och mjöl tills man får en bra konsistens så man kan forma den Låt degen ligga en stund att svälla Skär fläsket i små tärningar Forma till 12 bollar som fylles med fläsket Sjud tills de flyter upp och sedan 45-60 min

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mfrukt2 2 februari 2008

    Uppstekt palt med sirap, MUMS

  • Gnagett 6 mars 2008

    Palt har jag inte ätit på många, många år. Jag har aldrig vågat mig på att göra det själv men nu måste jag prova med ditt recept. Anita

  • tycons 9 januari 2009

    Riktigt gott med pitepalt....................................har inget recept utan gör dom på känn men utan kornmjöl. Supergott med palt för alla er som inte provat ännu.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.