Pizza bollar recept

Laddar...
Din sökning gav 26 träffar
Den äkta Napoletanska Pizzan - Pi..

Jag har länge velat baka den riktiga napoletanska pizzan hemma men har aldrig kommit över ett bra recept som liknar den jag smakat i Napoli. För ett tag sedan hittade jag hemsidan Associazione Vera Pi..Ostbollar med oliver

Ansjovisfyllda oliver är goda men naturligtvis kan du ta andra oliver utan kärnor. Om du vill kan du till och med frysa de färdiga ostbollarna.


Pizza ai 2 Formaggi och salami

Letar ni efter något kalorisnålt så kan ni fortsätta att leta för här blir det helt tvärtom:) Ibland får jag en otrolig lust av att äta pizza med gorgonzolaost men eftersom den är otroligt mäktig best..


Langos, en ungersk specialitet.

Langos utan tillbehör passar mycket väl tillsammans med spenatstuvning och/eller stekt fisk/fiskpinnar. En kall öl till anrättningen är kronan på verket. Smaklig måltid!


Káposztás lángos

Har fått förfrågan om att göra lángos. Lángos kan även fyllas med valfri.. Ta fram era idéer. När det gäller matlagning, så finns det ingen som är rätt eller fel... Vitkål fyllning är bara mitt förs..


Baconinlindade älgfärsbiffar med ..

Som sambo till en jägare så har vi ständigt frysen full med diverse vilt, i går knåpade jag ihop den här lilla rätten på älgfärs. Som alltid när jag fixar i köket så "skjuter jag från höften" så d..
Pizza Bianca
Pizza Bianca

Pizza bianca betyder vit pizza och här är det minimalism som får råda. Den tunna och knapriga bottnen är fantastisk tillsammans med mozzarellan och tomaterna.


Pizza Francescana
Pizza Francescana

Det här var en av de första pizzorna som serverades på Östergöks pizzeria i Stockholm 1968. Då var pizza riktigt nymodig mat i Sverige.Expresspizza
Expresspizza

Att baka pizzor från grunden kan ibland vara besvärligt när man vill att pizzan ska gå snabbt. Här är en fyllning med libanesiska pitabröd.


Minicalzone med svamp
Minicalzone med svamp

Trevligt att bjuda på som vickning, buffé eller ta med på picknincken. Du kan använda vilken svamp som helst. När jag gjorde dessa pizzor så lade jag till vitlök och persilja i svamblandningen efter..