Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizza i stekpannan

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gör pizzan med fet ost och fet skinka så håller man sig mättare längre.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispas ägg och keso och stekts på en sida under lock, när smeten slutat vara flytande vänd.
  2. Lägg på fyllningen på den vända äggosten. stek ett tag till. Servera med pizzasallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • canonlars 14 november 2008

    Smakade jättegott , jag tog tomater istället för räkor.

  • MammaIrene 21 januari 2011

    mmmm jättegott! jag la på lite champinjoner o oregano också...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.