Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lätt att göra och är super god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg den djupfrysta fisken i en smord ungsfast form, salta och peppra.
  2. Blanda grädde,tomatpuré,oregano. Häll blandningen över fisken. strö över osten. Grädda i ugnen i 225 grader ca 20 -30 minuter,
  3. Servera med kokt potatis och grönsallad. Jag tar lite pressad citron som smakförhöjare vid serveringen men det är en smaksak...

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Okänd 19 augusti 2008

    Verkligen super gott! Tack för ett fantastiskt recept.

  • saaandris 6 januari 2009

    Jättegott recept verkligen! Har gjort denna maträtt nu flera gånger, och den uppskattas både av familj och vänner :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.