Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizza med ädelost och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod pizza med ovanlig fyllning!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen med det varma vattnet. Blanda i olja, salt och vetemjöl. Knåda degen ordentligt och låt den jäsa i bunken i 45 minuter.
  2. Dela degen i 4 bitar och kavla ut dessa till 1/2 cm tjocka cirklar, eller kavla ut hela degen så den täcker en bakpappersklädd plåt.
  3. Skär tomaterna i tunna skivor och lägg på pizzorna. Smula över ädelost och lägg på paprikaringar, baconbitar och halverade oliver. Strö på oregano och riven ost.
  4. Grädda pizzorna i 225º i ca 15 minuter eller tills de har fått färg och osten har smält.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.