Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzabotten LCHF

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop blomkålen, ägget och den rivna osten i en skål. Pressa ut jämnt, till en rund form på bakplåtspappret. Strö över fänkålen, persiljan och oreganon.
  2. Tillaga i 230 grader i 12-15 minuter (15-20 om man dubblar receptet)
  3. Ta ur plåten ur ugnen. Bred sås på bottnen och strö över toppingen

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • rebelle 15 augusti 2009

    Vad innebär risad blomkål?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.