Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Latmaskens pizzabullar

 
  • Serverar: 8-24 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabba i ugnen, du slipper göra degen och tomatsåsen, de är i stort sett färdiga i affären.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rulla ut pizzadegen på en plåt med plåtpapper, om du vill ha degen tunnare så kan du kavla ut den lite. Sprid ut tomatsåsen över hela degen.
  3. Hacka svamparna och löken, strimla skinkan. Fördela fyllningen jämnt över hela degen. Hyvla osten och lägg ett tunt lager över fyllningen.
  4. Rulla ihop den och dela rullen i lagom stora bitar och lägg på samma plåtpapper du använde tidigare. Lägg på en extra skiva ost på varje bulle och strö över pizzakryddan.
  5. Ställ in plåten i ugnen i 7-12 minuter. Ta ut pizzabullarna när du tycker att de ser färdiga ut.
  6. Det kan vara lite krångligt och kladdigt att få bullarna att hålla ihop på plåten men det blir himmelskt gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.