Goda pizzabullar som passar till mellanmål eller som utflyktsmat
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225°
- Värm mjölken till 37° och rör ut jästen.
Tillsätt samtliga ingredienser till degen och arbeta samman den tills degen blir smidig.
Låt den jäsa ca 30 minuter.
- Kavla ut degen. Bred på tomatpuré och ketchup. Strö över skinka, oliver, ost och oregano.
Rulla ihop degen och skär den i 15 bitar.
- Lägg bitarna i pappersformar eller i muffinsbleck.
Låt jäsa 15 minuter. Pensla med ägget, strö över salt och oregano.
- Baka i ugn ca 10 minuter.
- Njut!
Publicerat den
4 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för ett bra enkelt recept. De blev väldigt goda. MVH Camilla
Jättegoda! Vi tog inga oliver i fyllningen utan strödde några utanpå.
Goda och mättande pizzabullar. Men fyllningen får gärna dubblas eller till och med tredubblas :P Jag gillar fyllning ^^'
Goda och mättande, tog vetegroddar istället för havrekli. Gör en dubbel sats på en gång för de går åt.
Gjorde dubbel sats av denna, men utelutade oliver. La istället i lite majs. Blev goda och nyttiga! Perfekt att ha till mellanmål när man blir sugen på något snabbt. Perfekt att ha i frysen. Hittade receptet i en tidning för länge sedan, men har inte testat den förrän nu. KOmmer helt klart att göras flera gånger. Vårt betyg blir en 4:a.